ZDRAVSTVENO LETOVANJE OTROK V SAVUDRIJI

Deli vsebino ...
Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this page

Tudi letos bo Medobčinsko društvo prijateljev mladine Celje organiziralo zdravstveno letovanje za otroke iz vaše občine v mesecu juliju in avgustu v Savudriji.

Letuje lahko  60 otrok iz Celja in 66 otrok iz gornje savinjskih občin. Za savinjske občine smo tudi edini organizatorji zdravstvenih letovanj.

Za enajstdnevno letovanje bo prispevek – doplačilo staršev 135,00 evrov s prevozom, bivanjem, varstvom otrok. Starši lahko plačajo na 3 obroke – od maja do julija. Za otroke, ki jim starši ne morejo doplačati zdravstvenega letovanja bomo prispevek kombinirali s sredstvi iz akcije Pomežik soncu in Fiho in s sredstvi donatorjev in sponzorjev.

LETOVANJA BODO POTEKALA V SAVUDRIJI:

23. 7. – 2. 8. – HOSTEL ZRLO –  LETOVANJE »POMEŽIK SONCU« in LETOVANJE FIHO MOZIRJE, NAZARJE, DELNO CELJE

2. 8. – 12. 8.- KAMP VELI JOŽE  –  ZDRAVSTVENO LETOVANJE REČICA OB SAVINJI, LJUBNO,LUČE, GORNJI GRAD, DELNO CELJE

Zdravstveno letovanje je namenjeno pogosto bolnim otrokom, astmatikom, otrokom z atopijskim dermatitisom, skoliozo in psoriazo in drugimi boleznimi. Izbor kandidatov opravijo osebni zdravniki otrok in šolarjev. Po pravilih ZZZS naj bi otroku potrdili zdravstveno letovanje, če je v preteklem letu vsaj 2-3 x obiskal zdravnika ali bil hospitaliziran.  Letos so lahko vključeni otroci do 19. leta starosti.

INFORMACIJE IN PRIJAVNICE BOSTE LAHKO NAŠLI PRI:

  • Šolski svetovalni delavki
  • Šolskem dispanzerju
  • Medobčinsko društvo prijateljev mladine Celje

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost