V ponedeljek bodo v šoli vsi

Deli vsebino ...
Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this page

Spoštovani starši,

po dolgih tednih šolanja na daljavo bomo lahko v ponedeljek začeli s poukom tako, kot smo vsi najbolj vajeni. V šoli. 22. 2. se v šolske klopi vračajo vsi učenci šole.

Zavedati se moramo, da je virus še vedno med nami. Vsako neupoštevanje preventivnih ukrepov lahko povzroči ponovno širjenje bolezni, česar pa si seveda ne želimo.

V šolo naj pridejo le zdravi učenci. Uporaba mask je v skupnih prostorih obvezna, ni pa treba nositi maske v razredu, ko so učenci v svojem »mehurčku«.

Prosimo, da se v ponedeljek, 22. 2., učenci držite spodnjega razporeda prihajanja v šolo.

  • Učenci od 1. do 3. razreda pridete v šolo, kot ste hodili do sedaj.
  • Učenci 4. razredov pridete v šolo ob 7.25
  • Učenci 5. razredov pridete v šolo ob 7.25 (vhod pri telovadnici)
  • Učenci 6. razredov pridete v šolo ob 7.30
  • Učenci 7. razredov pridete v šolo ob 7.30
  • Učenci 8. razredov pridete v šolo ob 7.35
  • Učenci 9. razreda pridete v šolo ob 7.35

Vsi učenci (razen 5. razred) vstopate v šolo pri glavnem vhodu. Učenci 4. razredov imate določeno novo mesto za garderobe (2. nadstropje). Enako velja za 3. b, ki imate omarico za čevlje pri fotokopirnici.

V ponedeljek imate vsi učenci od 4. do 9. razreda prvo šolsko uro razredno uro, kjer se boste z razredniki pogovorili o pravilih in delu v šoli.

Vozači od 1. do 5. razreda boste domov odhajali s prvimi odvozi, vozači od 6. do 9. razreda pa z drugimi odvozi.

Glede na priporočila prosimo starše, naj učence vozače, če je mogoče, pripeljejo v šolo in odpeljejo iz šole, da se kar najbolj zmanjša število učencev na avtobusih. Učence vozače prosimo, da na avtobusu sedijo vedno na istem sedežu skupaj s sošolci, da bomo lahko izdelali sedežne rede.

  • ŠOLSKA PREHRANA

Šolska prehrana bo organizirana kot običajno. Odjave in prijave šolske prehrane bodo potekale, kot ste vajeni. Za nekatere učence se bo nekoliko spremenil čas kosila, o spremembah bodo učence obvestili razredniki v ponedeljek.

Z veseljem vas pričakujemo v ponedeljek.

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost