Zadnji dnevi leta 2020

V šoli smo navajeni, da je decembra živahno. Letos je seveda drugače. Šola je prazna in pusta. Take je ne maramo. Da bi vsaj malo pričarali praznično vzdušje, smo na hodniku kljub vsemu postavili jelko. Oziroma kar dve.

Prvo smo naredili iz knjig. Ugotovite, kje stoji? Naj bo kot simbol, saj nam v teh časih ravno knjiga lahko pomaga zanimivo in lepo preživeti dneve.

Druga jelka stoji v avli šole. Skozi okno se jo lahko vidi. Posebna je, saj ste jo okrasili učenci, in sicer z izdelki, ki so nastali v sklopu tehniškega dne, ko smo želeli, da vsaj za en dan računalnike in tehnologijo damo na stran in se posvetimo ročnim spretnostim. Škatla pred šolo, kamor ste odložili izdelke, se je lepo napolnila. Hvala vsem, ki ste prispevali k temu, da je jelka v avli nekaj posebnega.

Letos novo leto čakamo še z večjimi pričakovanji kot sicer. Želimo si, da bi bili zdravi in da bi lahko kmalu spet vsi prišli v šolo, kjer bi se o virusu le še učili.

Pri delu na daljavo se še posebej pokaže, kako pomembno je, da učitelji, učenci in starši dobro sodelujejo. Za uspeh so pomembni vsi. Brez pomoči staršev (posebej pri najmlajših učencih) dela na daljavo ne bi mogli izvajati, kot ga.

Pred nami so praznični dnevi. Naj vas vanje popelje video, ki so ga z pripravili v 5. c-razredu, za kar se jim lepo zahvaljujemo.

Želimo vam prijetne praznike in vse dobro v letu 2021.

Glasbena voščilnica

Več prazničnih utrinkov TUKAJ.

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost