Po prvem tednu in povratek devetošolcev

Deli vsebino ...
Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this page

Spoštovani starši učencev prvega triletja in devetošolcev!

Ukrepi zaradi pandemije se po Sloveniji počasi rahljajo. 18. maja smo tako odprli vrata šole za učence prve triade, v ponedeljek, 25. maja, pa se bomo ponovno srečali z devetošolci.

Strokovnjaki opozarjajo, da previdnost kljub sproščanju ukrepov ni odveč in da se še naprej ravnajte po navodilih pristojnih služb. Prosimo tudi, da ste pozorni, če se pri vašem otroku ali v družini pojavijo znaki okužbe s SARS-CoV-2. V primeru suma na okužbo s koronavirusom vas prosimo, da  o tem nemudoma obvestite vodstvo šole.

 

Draga devetošolka, dragi devetošolec!

Po devetih tednih šolanja na daljavo se v ponedeljek, 25. maja, ponovno snidemo v šoli. Delo v šoli bo organizirano v skladu s priporočili pristojnega ministrstva, zato bo pouk potekal nekoliko drugače kot sicer. O vseh podrobnostih (urnik, skupine, učilnica, maska, šolske potrebščine …) vas bodo seznanile razredničarke.

Pouk se bo začel kot običajno, ob 7.40, v šolo pridite nekaj minut prej. Vhod v šolo je označen, vstopili boste pri glavnem vhodu. Pri tem dosledno vzdržujte medsebojno razdaljo. Za devetošolce je v šoli obvezna uporaba maske na hodnikih, v času pouka jo boste lahko odstranili z obraza. Prav tako morate imeti masko na obrazu vsi vozači na avtobusu. Avtobus v šolo vozi po običajnem voznem redu, iz šole pa je za vse (tudi vozače v smeri Stranice) organiziran le prvi odvoz, torej po 5. šolski uri.

Veselimo se srečanja z vami.

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost